Apple Independent Repair Provider

MobielRepair is een onafhankelijke Reparatie Verstrekker. (IRP, Independent Repair Provider) Zie: https://support.apple.com/nl-nl/repair/verify-repair-provider. Dit houdt in dat wij voldoen aan strenge eisen die Apple stelt om aan haar apparatuur te werken. Ook hebben wij toegang tot dezelfde diagnosetools, reparatie kalibratiesoftware en originele onderdelen die door Apple wordt gebruikt. Hierdoor zorgen we ervoor dat je Apple product op de betrouwbaarste en veiligste manier wordt gerepareerd. 
Wil je jouw Apple iPhone, iMac of Macbook laten repareren met officiële onderdelen? Geef dit dan bij ons aan, of selecteer "origineel" bij het online aanmelden van je reparatie. Houd er wel rekening mee dat je reparatie vaak langer duurt dan gebruikelijk en dat de reparatie duurder is. Ook moet "zoek mijn iPhone" uitgeschakeld zijn, en worden NAW gegevens gedeeld met Apple. 

Wat gebeurt er als ik mijn iPhone niet met originele onderdelen laat repareren?

De werking van je toestel is identiek ongeacht of je voor "Origineel" of "OEM" kiest. Als je ervoor kiest om je iPhone niet met originele onderdelen laat repareren zal jouw telefoon een melding tonen bij de instellingen.
 
Footer image

© 2024 MobielRepair

  • Apple Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.