Op maandag 24 juni zijn wij wegens vakantie gesloten. Excuses voor het ongemak

Cygnett

Cygnett

, by Levi Kievit, 1 min reading time

 

Of je nu op zoek bent naar een draadloze MagSafe oplader voor je iPhone, een powerbank waarmee je tot wel 3 toestellen tegelijk kunt opladen of gewoon een supersterke oplaadkabel zoekt, Cygnett heeft het allemaal! Al vanaf 2003 verovert Cygnett de markt vanuit Melbourne met meer dan 100 producten zoals kabels, opladers, cases en een divers assortiment aan powerbanks. Vandaag de dag wordt dit merk verkocht in meer dan 40 landen, met 200.000 retailers waaronder ook MobielRepair!  

KabelsCygnett oplaadkabel

De Armored Braided kabels zijn duurzame en robuust gevochten kabels met toevoeging van het super sterke DuPont™ Kevlar®-aramidevezel. (Dit materiaal is zo sterk dat het zelfs in kogelvrije vesten wordt gebruikt!) De aansluitingen zijn verguld met metaal en voorzien van een roestvrijstalen binnenkant. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de kabel goed bestand is tegen slijtage, enorm sterk is en toch flexibel blijft voor optimaal gebruiksgemak.

 

 MagSafe draadloze laders

Met de komst van MagSafe op de iPhone 12 is het opladen een stuk eenvoudiger geworden. Door ingebouwde magneten aan de binnenkant van de iPhone 12, 13, 14 en 15 serie positioneer je eenvoudig de draadloze oplader van Cygnett op je toestel, altijd op de perfecte plaats. Hierdoor kan je iPhone draadloos tot wel 15 Watt opladen, waardoor hij in no-time weer vol is!

PowerbanksCygnett 3 in 1 opladen

Ben je de hele dag druk op school, op je werk of misschien wel op vakantie? Met de powerbanks van Cygnett zit je nooit meer om stroom verlegen. Of je nu kiest voor de handzame 10.000 mAh powerbank of voor de Cygnett ChargeUp Pro van 25.000 mAh, waarmee je zelfs je laptop kunt opladen tot wel 118 Watt, Cygnett heeft het allemaal!

 

Tags


Footer image

© 2024 MobielRepair

  • Apple Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account